Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Ananászleves palacsintával

default user icon
1 3.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 doboz ananászkonzerv,
  • 1,5 dl tej,
  • 2 púpos evőkanál vaníliás pudingpor,
  • 2 dl tejszín,
  • 2 db palacsinta,
  • őrölt fahéj,
  • őrölt szegfűszeg,
  • margarin vagy vaj

Elkészítés

    Elkészítés: Az ananászkonzervet leszűrjük, a felét vajon pár percig pároljuk. A másik felét a levével és a tejszínnel összeturmixoljuk. Felöntjük vele a párolt ananászt, belekeverjük a tejben elkevert pudingport. Folyamatosan kevergetve felforraljuk, és fahéjjal, szegfűszeggel ízesítve besűrítjük. Ha túl sűrű lenne, tejjel higítjuk. A levest teljesen lehűtve tálaljuk, betétként metéltre vágott palacsintát adunk hozzá!

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

adrienn1978
A hétvégén kipróbáltam. Vaníliapuding helyett ananász ízűt tettem bele, és nagyon finom volt, még melegen is! Lélekmelegítő a novemberi szélben. :-)

Hasonló Receptek

Magazin