Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Alufólában sült hagyma

default user icon
3 4/5

Hozzávalók

Elkészítés

    Az alufóliában sütött hagyma a legegyszerűbb kísérője a pecsenyéknek. Egy-egy nagy fejet alufólialap közepére teszünk, egy kevés olajjal meglocsoljuk – legjobb hozzá az olíva –, megsózzuk és megfűszerezzük. Szóba kerülhet még a bors, a koriander, de akár a rozmaring és a kakukkfű is. Az alufóliát összezárjuk, és az így becsomagolt hagymát közepesnél kissé melegebb sütőben 50 perc alatt megsütjük. Nagy hagymából fejenként egy is elég.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

ballia
Először is köszönöm, hogy kipróbálhattam a receptet nagyon gusztának tűnt a képen, de sajnos nekünk nem igazán nyerte el a tettszésünket, kissé állot íze van!
Martas13
Már bocsánat, de ki az a hülye aki azért égeti 1 órán át a gázsűtőt, hogy 1 fej hagymát megsüssőn?
sztoth
A hagymát egészben kell az alufóliában tenni, vagy be kell vagdalni? Mintha a képen be lenne vagdosva...

Hasonló Receptek

Magazin