Keress receptre vagy hozzávalóra

Áfonyás pulykamell kelbimbóval

Hozzávalók

  • 4 szelet pulykamell
  • 80 dkg kelbimbó
  • 40 dkg áfonya (fagyasztott is lehet)
  • szárnyas fűszersó
  • bors
  • olívaolaj a sütéshez
  • 1 tk balzsamecet

Elkészítés

    1. A kelbimbókat félbe vágjuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, és közepes lángon, gyakran átkeverve megpirítjuk a kelbimbót.
    2. A pulykamellet befűszerezzük. Egy másik serpenyőben, kevés forró olajon, aranybarnára sütjük a húsokat.
    3. Az áfonyát egy lábosba tesszük, pici vízzel felöntjük, majd közepes lángon összefőzzük, és balzsamecettel ízesítjük. A húst az áfonyaszósszal és a kelbimbóval tálaljuk.


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin