Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Áfonyás-mascarponés pohárkrém

Hozzávalók

  • 8,5 dkg vajas keksz
  • 3 ek vaj
  • 4 ek cukor
  • 20 dkg mascarpone
  • 2 dl natúr joghurt
  • 1/4 tk fahéj
  • 4 ek áfonyalekvár
  • 20 dkg áfonya

Elkészítés

    1.

    A kekszet zacskóba tesszük, és sodrófa vagy klopfoló segítségével apró darabokra törjük, majd a megolvasztott vajjal összedolgozzuk.

    2.

    A krémsajtba vegyítjük a joghurtot, a cukrot, a fahéjat és 1 csipet sót, az áfonyát pedig a lekvárral összekeverjük. Üveg tálkákba adagoljuk először a kekszet, majd a krémet, végül az áfonyát. A tálkákat legalább 1 órára a hűtőbe tesszük. Tálaláskor néhány szem áfonyával díszítjük.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin