Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Kard Sándorné
Cikk
MME
Maradhatsz a hagyományos, sajtos-tejfölös verziónál, készíthetsz burgonyalángost, de akár sajtkrémmel, sonkával vagy spenóttal is megtöltheted! Nálatok melyik verzió a kedvenc?
Nagy Katalin
A sajt és a tejföl párosa szinte mindig nyerő - legyen szó lángosról vagy éppen pogácsáról. Válogatásunkban most olyan sajtos-tejfölös rakottasokat gyűjtöttünk össze a húsos verziótól a tésztáson át a zöldségesig, amikkel nem lehet mellélőni. Nálatok melyik a kedvenc?
A lángos nem csak a strandszezon egyik elengedhetetlen étele. A lángossütők találékonyságának köszönhetően ráadásul napjainkban a klasszikus verziókon kívül fogyaszthatjuk juhtúróval-csülökkel vagy virslivel töltve, de kaphatóak már édes változatok is. Mégis a legtöbben annyit tudunk kedvencünkről, hogy kelt tésztából készül, és bő olajban sütik. Most összegyűjtött néhány érdekességet erről az egyedülálló hazai street foodról, amit szinte bármikor beszerezhetünk, illetve elkészíthetünk.
Videó
Vacsoravendégeket vársz, de nem tudsz órákig állni a tűzhely mellett? Akkor ezt a fogást neked találták ki! Mire előkészíted a tepsis húst, megfő a krumpli, és amíg sül a hús, nem csak a köretet keverheted ki tökéletesre, de marad idő magadból is kihozni a legtöbbet!