Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Spárgás-ricottás toszkán sugo mártás

default user icon
Salátát is tálalhatunk mellé

Hozzávalók

  • 50 dkg zöld spárga
  • 25 dkg ricotta
  • 15 dkg zöld pesto
  • 15 dkg parmezán
  • 2 fej vöröshagyma
  • 1/2 db póréhagyma
  • 3-4 gerezd fokhagyma
  • aszalt paradicsom (ízlés szerint)
  • olívabogyó (ízlés szerint)
  • 1/2 kg tészta (penne, fusilli)

Elkészítés

    1. A megtiszított és felaprított vöröshagymát és a póréhagymát megpirítjuk az olívaolajon. Sós lében előfőzzük a megmosott és 2 cm-es darabokra tördelt spárgát.
    2. Ha üveges a hagyma, hozzáadjuk az előfőzött spárgát, majd az összevágott aszalt paradicsomot és olívabogyót. Hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, majd a ricottával kikevert pestót. Megsózzuk, megborsozzuk, és belereszeljük a parmezánt sajtot. Pár percig főzzük, hogy a sajt elolvadjon.
    3. A sós vízben al dentére főzött tésztára szedve, vagy összekeverve tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin