Sajtos rakott hús

default user icon
3 4/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • csirkemell (pulykamell)
  • trappista sajt
  • bacon
  • liszt
  • tojás
  • bors
  • oregánó
  • bazsalikom
  • chili

Elkészítés

    Elkészítés: A filézett csirkemellet szeletekre vágjuk, kicsit megklopfoljuk. Besózzuk, fűszerekkel ízesítjük, majd liszbe, tojásba, reszelt sajtba forgatjuk (mint a panírozás, csak prézli helyett sajt). Egy tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, még egy kis sajtot szórunk rá, beborítjuk baconnel (ha nem elég nagy a tepsi, lehet több sorba is tenni, de a sorok közé bacont kell tenni!). Alufóliával letakarjuk, és kb. 1-1,5 órára a sütőbe tesszük (amíg puha lesz a hús). Utána levesszük az alufóliát, és kb. 20 percig még sütjük, hogy szépen megpiruljon.

Megjegyzés

Krumlipürével a legfinomabb.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Heni 11 évvel ezelőtt
Ugyanezt én is szoktam, csak nyakon öntöm még tejszínnel... Imádom!
Rácz-Kovács Tímea 12 évvel ezelőtt
Ja, és rizibizivel. :) Timi
Rácz-Kovács Tímea 12 évvel ezelőtt
Szia! A recepted szupi, egyszer próbáld ki úgy, hogy bacon helyett a tetjére locsolj tejfölt, alá vajat tegyél. Ahogy a sajt és a tejföl összesül, fantasztikus íze lesz.ű Üdv: Timi

Hasonló Receptek

Magazin