A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a salátaleveleket kissé megsózzuk, megborsozzuk.
A padlizsánszeletek mindkét oldalát bekenjük olívaolajjal, majd a sütőrácsra helyezzük, és 10-10 percig sütjük mindkét oldalon.
5 perccel a sütés vége előtt egy szelet Frico Gouda sajtot teszünk mindegyik padlizsánra és hagyjuk, hogy megolvadjanak.
Az egyik szelet padlizsánt sajttal felfelé egy tányérra helyezzük,rátesszük a paradicsomot, a salátaleveleket, és végül a másik szelet padlizsánt sajttal lefelé. Azonnal tálaljuk.
Ehhez a szendvicshez Frico Gouda sajtot használtunk. Egy ízletes finomság született azoknak, akik nem szeretnék szénhidráttal fárasztani a szervezetüket. A fehér mustár levele a padlizsánnal keleties ízt ad az ételnek. - MME
Ezek is érdekelhetnek
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!