Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Rántott ponty

default user icon
4.3/5

Hozzávalók

  • 8 szelet megtisztított ponty
  • 1 db citrom
  • A panírozáshoz:
  • liszt
  • tojás
  • zsemlemorzsa
  • olaj a sütéshez
  • A tálaláshoz:
  • majonéz
  • citrom

Elkészítés

    1. A pontyszeleteket megmossuk, meglocsoljuk citromlével, besózzuk, fél órát pihentetjük.
    2. A halat lisztbe, felvert és enyhén sózott tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró, de nem túlhevített olaj ban aranysárgára sütjük.
    3. Majonézzel és friss citrommal tálaljuk, köretként krumplipürét, burgonyasalátát kínálhatunk mellé.

    RÁNTOTT PONTY CÉKLÁS GERSLIVEL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek