Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Nyerjen 1.000.0000 Ft értékű utalványt gyermeke óvodájának

Immár tizenegyedik alkalommal hívjuk játékra szeptember 2-i kezdettel az ovis családokat, hogy a Koronás CukorOvi nyereményjátékunkon keresztül óvodák és a családok életét édesíthessük meg az idei év végén.

A játékot már sokan ismerik, és természetesen idén is a jól megszokott menetrend szerint zajlik, vagyis a Koronás Cukor termékek csomagolásáról kell a terméknevet, illetve logót tartalmazó előlapokat összegyűjteni, és egy magyarországi ovit megnevezve borítékban visszaküldeni. Talán nem meglepő, hogy a legtöbb magánszemély által feladott borítékban akár száznál is több előlap érkezik, legnagyobb örömünkre.

Miért is fontos a 100-as szám? A játék óvodák számára felajánlott fődíjára, azaz 1.000.000 Ft-os Fair Play Trade vásárlási utalványra azon ovik esélyesek, amelyek legalább 100 db logós-termékneves előlapot, ezáltal ugyanilyen darabszámú, azaz 100 szavazatot kapnak.

A fődíj mellett természetesen több kisebb, de ovik számára így is nagyon értékes vásárlási utalvány talál gazdára, több mint 2,5 millió forint összértékben. A Koronás CukorOvi programunkban megannyi óvodába sikerül így örömet szerezni a fejlesztő játékokkal, kisbútorokkal, vagy játékot, oktatást segítő kiegészítőkkel a karácsonyi ünnepek idején.

Minden évben nagy kihívás a nyeremények kiválasztása, de az utóbbi évek során látott szülői aktivitás azt igazolta, hogy legjobban az utalványoknak örülnek az óvodák, hiszen így saját maguk dönthetik el, milyen eszközökre, készségfejlesztő játékokra költik majd el a nyereményt. Évek óta megbízható partnerünk ebben a Fair Play Trade, akik az óvodák, iskolák eszközellátásának legprofibb szakértője.

Természetesen szeretnék az aktív szülőket is jutalmazni, így minden beküldő magánszemély részt vesz az egyéni nyeremények sorsolásán, ahol idén értékes Miele robotporszívókat, ETA elektromos gyerekfogkeféket, valamint Koronás Cukor ajándékcsomagokat sorsolunk majd ki.

Reméljük, hogy idén is nagy sikere lesz a Koronás CukorOvi programnak, és idén is sokan csatlakoznak hozzá, hogy az ország minél több óvodájának esélye legyen nyereményeink egyikére!

A játék időtartama: 2019.09.02-2019.11.08.

Sorsolás: 2019.11.27.

Játék részletei: www.koronascukor.hu 

Ezek is érdekelhetnek