Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, lereszeljük durva reszelőn. Szűrőben hagyjuk kicsepegni belőle a vizet, majd papírtörlőn is leitatjuk róla.
Apróra vágjuk a hagymát, összekeverjük sóval, borssal, petrezselyemmel és a liszttel, belekeverjük a tojásokat, majd hozzáadjuk a megsózott reszelt krumplihoz. Alaposan elkeverjük egy evőkanál segítségével.
Teflon serpenyőben kevés olajat melegítünk. Evőkanálnyi adagokat teszünk a serpenyőbe, és kilapítjuk, hogy jó vékony legyen. Sütés közben sűrűn forgatni kell! Ha barnára sült, el is készült. :)
Fokhagymás tejföllel lehet tálalni.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre