Elkészítés: A tarjából és a leveszöldségből húslevest főzünk. A főtt húst apró kockára daraboljuk.
A tojásokat keményre főzzük és felszeleteljük. A zöldbabot sós lében megfőzzük és leszűrjük. A tv paprikából és a paradicsomból natúr lecsót készítünk /vöröshagyma nem kell/.
Egy tepsit kizsírozunk, az első sor zöldbab, a második sor
a felkockázott hús lesz, erre kerül a natúr lecsó, a következő sor a szeletelt főtt tojás és végül a zöldbab.
A nagy pohár tejfölt elkeverjük kevés borssal és sóval, majd a zöldbab tetejére öntjük. Reszelt sajttal megszórjuk, és 30 percig, pirulásig sütjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre