Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Könnyű kagylótészta paradicsommártással

default user icon
Könnyű kagylótészta paradicsommártással

Hozzávalók

  • 2 evőkanál olíva olaj
  • 1 fej hagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 400 g hámozott paradicsom (konzerv)
  • 150 g paradicsompüré
  • 1/2 l vörösbor
  • 75 g kimagozott olívabogyó
  • 1 evőkanál szárított oregánó
  • Cayenne-bors
  • csipetnyi cukor

Elkészítés

    Egy serpenyőben hevítsük fel az olajat, majd kb. 3 percig pároljuk benne a karikára vágott hagymát és a zúzott fokhagymát.

    Adjuk hozzá a paradicsomokat és a paradicsompürét, majd keverjük hozzá a vörösbort, az olívabogyókat és az oregánót is.

    A keveréket forrlajuk fel, és főzzük további 15 percig. Végül sózzuk és borsozzuk meg, majd ízesítsük egy csipetnyi cukorral.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin