Elkészítés: Két lapot kell sütnünk.
Az elsőhöz a 4 tojás sárgáját 3 kanál cukorral habosra verjük, majd 1 kanál lisztet, 1 csomag vaníliás pudingot, 1 kávéskanál sütőport keverünk bele. Ezután felverjük a 4 tojás fehérjét 1 kanál cukorral, és óvatosan összekeverjük. Sütőpapírral bélelt közepes tepsiben megsütjük.
A másik lapot ugyanígy sütjük, csak a liszt helyett 4 kanál darált mákot teszünk bele.
A töltelékhez 3 dl tejben megfőzünk 1 csomag vaníliás pudingot. Ha kihűlt, összekeverjük 15 dkg porcukor és 20 dkg vaj habos krémjvel.
Alulra tesszük a mákos lapot, megkenjük a krémmel, majd erre jön a fehér lap. A fehér lap tetejére egy pici krém kerülhet, erre csokireszeléket szórunk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre