A tészta hozzávalóit, a lisztet, a zsírt, a cukrot, a tojás sárgáját és a sütőport összegyúrjuk, annyi tejet öntünk hozzá, amennyit a tészta felvesz, és két részre osztjuk. Egy kis tepsit (kb. 20×33,5 cm) kibélelünk sütőpapírral, az egyik adag tésztát kinyújtjuk, és a kibélelt tepsibe egyengetjük, majd megkenjük baracklekvárral.
Elkészítjük a tölteléket. A margarint összekeverjük a porcukorral, a tejjel, a darált mákkal, a liszttel és a sütőporral. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük és belekeverjük a mákos masszába. A lekvárral kikent tésztára öntjük, elegyengetjük.
Végül a maradék tésztát is kinyújtjuk, és a töltelékre tesszük. A tetejét villávalmegszurkáljuk, és 175 fokon, közepes rácsmagasságon 40-50 percig sütjük. Ha kisült ízlés szerint porcukorral meghinthetjük.