Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kolbászos burgonyaleves

MME MME
4 3.3/5
45 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: Felhevített olajon megpárolom az apróra vágott hagymát, majd a tűzről lehúzva rászórom a pirospaprikát, és azonnal ráöntök 2 kanál vizet. A tűzre visszatéve belekarikázom a burgonyát, és felöntöm 8 dl vízzel. Felforralom, fedő alatt puhára főzöm. Belekarikázom a bőrétől megfosztott kolbászt. Beleteszem az összezúzott fokhagymát, a majorannát, a sót és a köményt. Végül beleöntöm a liszttel összekevert tejfölt. Folytonos kevergetés mellett 5 percig fözöm. A lángról lehúzom, és forrón tálalom.

Ezek is érdekelhetnek

Friss