Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Kókuszkocka (laktóz- és gluténmentes)

default user icon

Hozzávalók

  • 7 db GOLDLAND tojás
  • 7 dkg HAPPY HARVEST eritrit
  • 1 mk. BELLA sütőpor
  • 7 dkg ENJOY FREE-KORNGOLD gluténmentes liszt
  • A bevonathoz:
  • 2 dl kókusztej
  • 5 dkg HAPPY HARVEST eritrit
  • 10 dkg NUSETT kókuszzsír
  • 3 dkg BELLA zsírszegény kakaópor
  • kb. 15 dkg HAPPY HARVEST kókuszreszelék

Elkészítés

    1. A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a tojásfehérjéket kemény habbá verjük. A tojássárgákat fehéredésig keverjük az eritrittel, majd a fehérjehabbal felváltva, kanalanként óvatosan belekeverjük a sütőporral elkevert lisztet.
    2. A tésztát egy 18 x 25 cm-es, sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk és 170 °C-ra előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
    3. A bevonathoz felmelegítjük a kókusztejet, felolvasztjuk benne az eritritet és a kókuszzsírt, majd simára keverjük benne a kakaóport.
    4. A kihűlt piskótát kockákra vágjuk, belemártjuk a kakaós krémbe, megforgatjuk a kókuszreszelékben, és süteményrácsra tesszük.

    ÉDESBURGONYA-LEVES (LAKTÓZ- ÉS GLUTÉNMENTES)>>> 

    JÓL BEVÁLT RECEPTEK, KLASSZIKUS ÉTELEK - KÉSZÜLJÜNK AZ ÜNNEPEKRE - VÁLOGATÁS>>> 

     

Megjegyzés

A receptet köszönjük az Aldinak! /Promóció/

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin