Elkészítés: A tésztához a 4 tojás sárgáját 14 dkg kristálycukorral, 12 dkg zsírral, 3 dkg kakaóporral, 3 dl tejjel, 30 dkg liszttel és 1 csomag sütőporral simára keverjük, majd sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A krémhez a pudingport 3 dl tejben megfőzzük. A vajat a porcukorral habosra keverjük, majd a pudingos krémmel összekeverjük.
A mázhoz a 4 tojásfehérjét és a 20 dkg porcukrot vízgőz fölött kemény habbá verjük.
A kihűlt tésztára kenjük a pudingos krémet, majd a tojásfehérjét, és néhány órára hűtőbe tesszük. Csokireszelékkel meghintve, felkockázva tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre