Elkészítés: A húst kiklopfolom, de nem túl vékonyra (én a csirkemellet kettévágom, és még így is klopfolom egy kicsit), és a baconnel együtt kb. 1,5 X 1,5 cm-es négyzetekre vágom. (Előszeletelt baconből is jó, csak méretre kell vágni!)
A hagymát kb. 3 mm vastag karikára vágom (legjobb hozzá a sonkahagyma.)
Hurkapálcikára vagy bambuszrudacskára felhúzom felváltva a hozzávalókat, majd megszórom grill fűszerkeverékkel, és kissé sűrű palacsintatésztában megforgatva kisütöm bő olajban. Bármilyen salátával, vagy rizzsel, esetleg krumplival isteni finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre