Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Így fogynak a legszexibb színésznők - 7 tipp a karcsúságért

default user icon
MME
Rengeteg kalóriát megspórolhatunk már azzal is, ha egészen kis dolgokban változtatunk az étkezési szokásainkon! Ajánlunk néhány praktikus ötletet, íme a top hét tipp a hírességektől.
Zamatos uzsonna: az alma

C-vitamint és pektint is tartalmaz, így tökéletes választás tízóraira, uzsonnára. Ha a főétkezések között úgy érzed, éhes vagy, egyél meg egy szép példányt!

Aki erre esküszik: Kate Hudson

Diéták, fogyókúrák >>>

Grépfrút reggelire

Alacsony kalóriatartalmú, rostban és vitaminokban gazdag, segíti a fogyást. Remek reggeli fogás lehet, ha a húsát elkevered egy kis mézzel, túróval, és fahéjjal ízesíted.

Aki erre esküszik: Jennifer Garner

Remek nasik: a bogyós gyümölcsök

A szezonjuk közepén tartunk, érdemes hát beépítened őket az étrendedbe! A málna, az áfonya, a szeder és ráadásként az eper, természetes fanyar-édes ízüknél fogva, nagyszerű nassolnivalók! Joghurtba keverve is isteniek.

Aki erre esküszik: Denise Richards

90 napos fogyókúra >>>

Harapni való tészta

Te is rajongsz a spagettiért? Nem kell lemondanod róla akkor sem, ha diétázol Csak arra ügyelj, hogy durumlisztből készültet vagy teljes kiőrlésűt válassz, 50-60 g-ot egyél, és al dentére, azaz kissé keményre főzd. A darált hús legyen sovány, és a raguhoz adj minél több zöldséget!

Aki erre esküszik: Eva Longoria

Nagy diétaválasztó >>>

Pikáns ízek

A csilipaprika, a bors és a többi csípős fűszer felpörgeti az anyagcserét, ezzel segítve a fogyást. Ráadásul az ilyen ételekből kisebb adaggal is beérjük, szóval ha szereted a pikáns ízeket, és a gyomrod is bírja, érdemes kísérletezned!

Aki erre esküszik: Anne Hathaway

Fehérkenyér-stop!

Bár nem tartalmaz több kalóriát teljes kiőrlésű „rokonainál”, utóbbiak mégis sokkal egészségesebbek, ráadásul tartósabb telítettségérzetet okoznak! Reggelire vagy vacsorára tökéletes választás 1-2 vékony szelet teljes kiőrlésű kenyér sovány sonkával, paradicsommal, paprikával.

Aki erre esküszik: Jessica Biel

Vezess fogyinaplót >>>

Kihagyhatatlan reggeli

A szakértők rendszeresen felhívják a figyelmünket arra, milyen fontos az egészséges reggeli. Feltölti az embert energiával, és ellátja a szervezetét a megfelelő tápanyagokkal. Pár kanál zabpehely gyümölccsel és joghurttal, vagy egy finom szendvics sok zöldséggel, esetleg egy ízletes spenótos-zöldséges rántotta (zsiradék nélkül!) és persze elegendő folyadék – így indul jól a reggel!

Aki erre esküszik: Cameron Diaz

Ezek is érdekelhetnek