Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Házi szaloncukor (gluténmentes)

Hozzávalók

  • 20 dkg aszalt sárgabarack
  • 20 dkg darált dió
  • 10 dkg étcsoki (gluténmentes)
  • 1 ek étolaj
  • 1-2 ek rum vagy rumaroma

Elkészítés

    1. A diót ledaráljuk, az aszalt gyümölcsöt a robotgép késes aprítójában teljesen pépesre aprítjuk, majd összegyúrjuk a dióval, és a rummal ízesítjük.
    2. A masszából szaloncukor nagyságú darabokat formázunk, és néhány órára a hűtőbe tesszük.
    3. A csokit vízgőz felett felolvasztjuk, belekeverjük az olajat, és egyenként belemártjuk a szaloncukrokat. Tálcára tesszük mind, és addig pihentetjük, amíg a csoki megdermed.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin