1. A sonkát apró kockára vágom, hozzáadom a vajat, a tejfölt, a tormát, a mustárt, és egy botmixer segítségével alaposan összeturmixolom.
2. A lilahagymát apró, a tojást nagyobb kockára vágom, hozzákeverem a sonkakrémhez, majd félreteszem, és elkészítem a salátát.
3. A retket félbe, majd szeletekre vágom, az újhagymát, a petrezselyemzöldet és a snidlinget felaprítom, majd az összes zöldséget egy tálban összekeverem, sózom, meglocsolom olívaolajjal.
4. Pirítóst készítek, megkenem a sonkakrémmel, ráteszek 1-2 evőkanállal a salátából, és azonnal tálalom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre