Elkészítés: A piskótához a 6 tojásfehérjét 6 evőkanál kristálycukorral kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját, és összedolgozzuk. Ezután hozzáadjuk a sütőport és 6 evőkanál lisztet. A jól eldolgozott masszát lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőbe helyezzük.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a krémet. A pudingport a cukorral és kevés tejjel csomómentesre kavarjuk, majd fokozatosan hozzáadjuk a többi tejet. Sűrűre főzzük és kihűtjük. Mikor kihűlt a puding, beletesszük a margarint, és csomómentesre kavarjuk. A margarintól szép sima és fényes krémet kapunk.
A kisült és kihűlt tortát 3 részre vágjuk. Az alsó részt megkenjük a pudingos krémmel. Erre rátesszük a következő lapot, és megint megkenjük krémmel, majd befedjük az utolsó lappal. A kész tortát hagyjuk egy kicsit pihenni, amíg elkészítjük a külső krémet.
A szobahőmérsékletű margarint habosra keverjük a porcukorral és kevés kakaóporral. A tortát hal alakúra formázzuk, és a kakaós krémmel bevonjuk a tortát. A pikkelyeket kakaós gabonapehelyből készítjük.