Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Hagymamártás

default user icon
1 5/5
Hagymamártás

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 3 nagy fej vöröshagyma
  • 5 dkg margarin
  • 1 evőkanál mustár
  • 1 evőkanál liszt
  • 1,5 dl fehérbor
  • 1,5 dl víz
  • 1 db húsleveskocka
  • őrölt fehérbors
  • szerecsendió
  • 1,5 dl főzőtejszín
  • olaj

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát vékonyan felszeleteljük, majd kevés olajon elkezdjük párolni. Ha már félig megpárolódott, hozzáadjuk a margarin felét, tovább pároljuk. Pár perc után mehet rá a liszt, a leveskocka és a fűszerek, jól összekeverjük, majd felengedjük a borral és a vízzel. Puhára pároljuk, majd leturmixoljuk. Visszatesszük a tűzre, és állandó keverés mellett hozzáadjuk a maradék margarint és a tejszínt. Jól kiforraljuk, és tálaljuk.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hozzászólások

piro1982
Nagyon finom! Köszi a receptet!

Hasonló Receptek

Magazin