Hagymalekvár

default user icon
2

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 4 fej lilahagyma
  • 3 evőkanál olaj
  • 2 evőkanál cukor
  • 2 dl vörösbor
  • fahéj
  • 1 narancs leve

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát közepesen apró darabokra vágjuk, és az olajban elkezdjük pirítani. Amikor megpuhult, ráöntjük a cukrot (én barnacukrot használok), a 2 dl vörösbort, a narancs levét, és addig forralom, amíg lekvár álagú lesz. Nagyon finom és különleges angol ételkísérő.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Turi Éva 7 évvel ezelőtt
Szia! Szeretném megkérdezni, hogy meddig áll el? Tetszik a recept, hallottam már ilyenről, biztos elkészítem.
Dr. Fábián Géza 7 évvel ezelőtt
Lassan és sokáig kell főzni, állandóan kavargatva ! Kis mézet és borecetet is lehet hozzátenni. Valóban nagyon finom és nálunk (még) különleges kísérő sült húsokhoz.!

Hasonló Receptek

Magazin