Elkészítés: A gyümölcsrizzsel kezdem: egy lábosban felteszek kb. fél liter vizet forrni, majd beleszórom a megmosott, lecsepegtetett rizst. Néha megkeverem, és puhára főzöm. Ezután hozzáöntöm a tejet, a fűszereket, a narancshéjat, és forralom tovább, majd amikor már felforrt, akkor rakom bele a kevés tejjel és cukorral elkevert vaníliás pudingport. Végül a megmosott mazsolát is hozzáadom.
A piskótához egy nagyobb tálba ütöm a tojásokat, és a cukorral meg a tejjel keverőgéppel 10 percig keverem, ez idő alatt jól felhabosodik. Hozzászórom a lisztet és a sütőport, elkeverem, majd az aszalt gyümölcsöket is belekeverem.
A sütőt előmelegítem 180 C fokra. Egy közepes méretű (33 x 35 cm) tepsibe sütőpapírt teszek, majd beleöntöm a piskótamasszát. Tűpróbáig sütöm, ez kb. 25 perc, majd kiveszem és hagyom kihűlni.
Amikor a piskóta kihűlt, elfelezem keresztben, majd az egyik lapot tálcára teszem. Mivel elég vastag így, a vastagságát is megfelezem, és megtöltöm az elkészült gyümölcsrizzsel. A tetejére pár kanál baracklekvárt teszek.
Hűtőben hagyom dermedni, és csak ezután szeletelhető.