Elkészítés: A szárnyakat egymás mellé tepsibe rakom. A ketcuphoz a fokhagymát hozzáreszelem, utána belekeverem a sört, az oreganót, a borsot, és az egészet megsózom. A húsra ráöntöm a mártást úgy, hogy mindenhol jól ellepje a szárnyakat.
20 percig alufólia alatt sütöm, hogy párolódjon, utána leveszem a fóliát, és kb. 20-30 perc alatt pirosra sütöm.
Amíg sül, elkészítem a mártást. A sajtot egy tálban villával jól szétnyomkodom, majd hozzákeverem a tejszínt és a tejfölt.
Amikor megsültek a szárnyak, ebbe mártogatom bele. Köretnek sült burgonya és rizs is illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre