Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Fűszeres csirkecomb borsos steakburgonyával

Hozzávalók

  • 1 csipet só
  • 1 csipet őrölt fekete bors
  • 1 tk morzsolt kakukkfű
  • 1 tk morzsolt majoránna
  • ½ tk fokhagymapor
  • ½ csokor petrezselyem
  • ½ db bio citrom
  • 8 db csirkealsócomb
  • A steakburgonyához:
  • 80 dkg burgonya
  • 4-5 ek olaj
  • őrölt fekete bors

Elkészítés

    1. Összekeverjük a sót, a borsot, a morzsolt kakukkfűt és majoránnát, a fokhagymaport, a finomra vágott petrezselymet, továbbá a citrom lereszelt héját. Az így kapott fűszerkeverékkel bedörzsöljük a megmosott csirkecombokat úgy, hogy a bőrük alá is jusson. A húsokat sütőzacskóba tesszük, tepsibe helyezzük, és a 190 fokos sütőbetoljuk kb. 50 percre.
    2. A megmosott burgonyát héjastul megfőzzük, majd leszűrjük, és óvatosan meghámozzuk. Miután kihűlt, felkockázzuk, és elkezdjük pirítani a felhevített olajon. Mikor már kezdenek pirulni a krumplikockák, megsózzuk, megborsozzuk őket, és rázogatva készre pirítjuk. Ezzel tálaljuk a csirkecombokat.

      RÁNTVA, SÜTVE, TÖLTVE - A LEGFINOMABB ÉTELEK CSIRKECOMBBÓL >>> 

      A CSIRKE LEGJAVA: CSIRKEMELL ÉS CSIRKECOMB - VÁLOGATÁS >>> 

      SÜLT CSIRKECOMBOK - VÁLOGATÁS >>>




  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin