Elkészítés: A tarjaszeleteket sózom, borsozom, zsiradékkal bekenem, hűtőbe teszem érni, és majd ha megéhezik a család, frissen kisütöm.
Az uborkasalátához felszeletelem az uborkát, az újhagymát, a snidlinget, sózom, borsozom, leöntöm 1 kis pohár tejföllel, és hűtőbe teszem.
A húst hirtelen megsütöm egy előre felforrósított öntöttvas serpenyőben, majd melléteszem a megpucolt, negyedelt, sózott, borsozott krumplit, beteszem a sütőbe, és 20-25 perc alatt készre sütöm.
A lehűlt uborkasalátával, apróra vágott petrezselyemmel megszórva tálalom. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre