Elkészítés: A tésztalap hozzávalóit összegyúrjuk, és a tésztát 2 részre osztjuk. Ezután a tepsi hátoldalának megfelelő nagyságúra nyújtjuk, és ráhelyezve, légkeveréses sütőben 160 fokon kb. 8-10 perc alatt egymás után szép világosra sütjük őket. A megsült lapot lecsúsztatjuk a tepsiről, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejet, a vaníliás pudingport és a cukrot felfőzzük, majd teljesen kihűtjük. A porcukrot és a margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
Az egyik sütilapot beletesszük a tepsibe, rákenjük a pudingos krémet. Ezután a habhoz való hozzávalókat 3-4 perc alatt kemény habbá verjük, és egyenletesen a krémre kenjük, majd ráhelyezzük a másik sütilapot, és óvatosan megnyomkodjuk, hogy mindenütt érintkezzen a hab a lappal.
A csokimázhoz a kristálycukrot, a kakaóport és a vizet forrásig melegítjük, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a margarint, és még melegen a süteménylap tetejére kenjük. Ezután hűtőszekrénybe tesszük, és csak másnap szeleteljük.