Előkészítés: A húst megmossuk, lecsepegtetjük. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk. A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk. A spárgát lecsepegtetjük, kb. 5 cm-es darabokra vágjuk.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat egy nagyobb teflonedényben, és a hússzeletek mindkét oldalát megpirítjuk benne. Lassú tűzön megsütjük a húst, kivesszük, melegen tartjuk. Ebben az edényben összekeverjük a gombát, a fokhagymát, a zöldséglevest, és felforraljuk. Kevergetve, fedő alatt mintegy öt percig pároljuk. Hozzáadjuk a spárgát, és kevergetve fedő alatt az egészet még legalább három percig – vagy ameddig a spárga megpuhul – pároljuk. Az étkezési keményítőt elkeverjük 1 evőkanál vízzel, és a szószhoz adjuk. Kevergetve felforraljuk. A borjúszeleteket a gombás körettel tálaljuk. A tetejét megszórjuk parmezán sajttal és (frissen) őrölt fekete borssal.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre