Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Fehércsoki krémleves pirított gyümölcsökkel

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 3 dl habtejszín
  • 3 dl tej
  • 30 dkg fehér csokoládé
  • 3 teáskanál méz
  • 1 teáskanál mézeskalács fűszer
  • gyümölcsök (aszalt szilva, banán, alma, mandarin, narancs)

Elkészítés

    Elkészítés: 1.) A csokit gőz felett felolvasztjuk, hozzáadjuk a tejet, és simára keverjük. Belekeverjük a mézet és a mézeskalács fűszert, majd ha kicsit kihűlt, a tejszínt is. Hűtőbe tesszük.

    2.) A gyümölcsöket megtisztítjuk, feldaraboljuk, és egy teflonban kevés olívaolajon megpirítjuk. A hideg levesbe keverjük, és azonnal tálaljuk. Így a leves kellemes, szobahőmérsékletű lesz. (De hidegen is nagyon finom.)

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban!

Morzsálós Mirza
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek