Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csontleves II.

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 kg marha vagy sertés húsos csont
  • 4 sárgarépa
  • 1 fehérrépa
  • 1 karalábé
  • fél zellergumó
  • 1 krumpli
  • 1 hagyma
  • ételízesítő
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 10 szem egész bors
  • csipet szerecsendió
  • aprított petrezselyemzöld

Elkészítés

    Elkészítés: A csontot előző este hideg vízbe áztatjuk. Másnap leöntjük, új vízzel felöntjük, és felfőzzük, de ne forrjon fel, lehabozzuk.

    A répákat megpucoljuk, karikázzuk, a zellert, a karalábét hasábra vágva, a hagymát héjastól, a krumplit pucolva egészben tesszük bele. A fokhagymát, a szemes borsot és a petrezselymet teatojásba tesszük, és így rakjuk a levesbe. Sózzuk, ételízesítőt adunk hozzá, és 3 órát főzzük.

    Én cérnametélttel tálalom.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin