Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csokiba mártott vaníliás rudacskák

Hozzávalók

  • 17,5 dkg vaj
  • 6 dkg kristálycukor
  • 17,5 dkg finomliszt
  • vaníliaesszencia
  • 9 dkg főzőcsokoládé

Elkészítés

    1. A vajat habosra keverjük a cukorral, majd apránként hozzáadjuk a lisztet és a vaníliaesszenciát.
    2. Alaposan összekeverjük az egészet, majd tegyük egy csillagos végű nyomózsákba tesszük, és egy kizsírozott, vagy sütőpapírral kibélelt tepsire nyomjunk vele kb. 7 cm hosszú rudacskákat.
    3. 160 fokra előmelegített sütőben, kb. 20 percig sütjük. Ha kész, kiszedjük a rudacskákat a tepsiből, és hagyjuk kihűlni.
    4. A csokoládét vízfürdő felett felolvasztjuk, majd a rudacskák mindkét végét csokiba mártjuk.

      ÉDES APRÓSÜTEMÉNYEK >>> 

Megjegyzés

Mutatós aprósütemény! :)

Ízek a konyhámból
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció
X

Nem ez a legjobb Csokiba mártott vaníliás rudacskák recept?