Elkészítés: 1. A brokkolirózsákat sós vízben felrakjuk főni.
2. A megtisztított csirkemellet ízlés szerint apró kockákra vagy csíkokra felvágjuk. Ételízesítővel megszórjuk.
3. Serpenyőben felolvasztjuk a margarint, majd a csirkemellet hozzáadjuk, és elkezdjük pirítani. Ha a csirkehús már kifehéredett, 5-8 percig fedő alatt pároljuk.
4. A krémsajtot és a tejszínt a párolt csirkemellhez adjuk, és gyakran megkeverve pár percig főzzük, amíg a szósz besűrűsödik. Ízlés szerint sózhatjuk, ha szükséges.
5. Az elkészült brokkolit leszűrjük, és a sajtmártásos csirkével, esetleg frissen sült hasábburgonyával tálaljuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre