Elkészítés: A tésztához valókat összekeverjük, a mini muffinformákat kikenjük, háromnegyedig feltöltjük a masszával. 180 fokon 20-25 perc alatt megsütjük őket.
Közben a citromos krémhez valókat egy habüstben összekeverjük, gyöngyöző víz fölé tesszük, folyamatos kevergetés mellett besűrítjük. A tűzről levéve belekeverjük a hideg margarint.
A fahéjas krémhez valókat kemény habbá verjük.
Amikor a tészta kihűlt, késsel kis lyukakat vágunk a tetejébe, kiskanállal beleadagoljuk a citromos krémet. A fahéjas habot csillagcsöves habzsákba tesszük, kidíszítjük a tetejét. Végül cukorgyöngyökkel megszórjuk. Jó étvágyat!
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre