Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
Az Audi-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz a nemzetközi gyakorlathoz hasonlóan idén egy új kategóriát hozott létre. Ez nem más, mint a Best Of The Best, azaz a legjobbak legjobbja kategória, amit 2022-ben a Stand zsebelhetett be magának. Simán kijárt ez az elismerés is, hiszen Széll Tamás és Szulló Szabina étterme az elmúlt három évben zsinórban nyerte meg az Év Étterme díjat.
Tegnap este a Várkert Bazárban kiosztották a magyar gasztronómia egyik legnagyobb elismeréseként számon tartott Audi - Dining Guide Év étterme díjat, amelyet idén Rácz Jenő Rumour étterme kapott meg. A séf boldogsága határtalan, hiszen a másik étterme, a Costes, amelynek nem tulajdonosa, de szakmai vezetője, szintén szerepel a TOP 10-es listában.
Február 19-én, hétfőn este a hazai gasztronómiai élet legjelentősebb képviselői vonultak fel a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díjátadó Gálán. A fődíjat, a Volkswagen-Dining Guide Év Étterme díjat a Palágyi Eszter séf által vezetett Costes kapta. A Nespresso-Az Év Cukrászdája Díjat a Mihályi Patisserie, a Gyulai Pálinka-Az Év Street Food Díjat a Pizza, Kávé, Világbéke kapta. Idén először adták át a Friedrich Wilhelm Raiffeisen-Dining Guide Életmű Díjat, melyet Rosenstein Tibor vehetett át.