A húst megmossuk, szárazra töröljük, és felkockázzuk. A hagymát és szalonnával felkockázzuk. A fokhagymát összezúzzuk. A krémsajtot, a kecskasajtot és a tejszínt csomómentesre keverjük.
Olajon aranyszínűre pirítjuk a hagymát, a szalonnát és fokhagymát. Hozzáadjuk a csirkemellkockákat és megpirítjuk. Hozzáöntjük a tejszínes keveréket, és megszórjuk a fűszerkeverékkel. Ízlés szerint megsózzuk, és addig kevergetjük, amíg sűrűsödni nem kezd.
A nokedli alapanyagaiból közepesen lágy masszát gyúrunk, majd lobogó sós vízbe szaggatjuk egy nokedliszaggatóval. Amint feljöttek a víz felszínére, leszűrjük és egy tálba tesszük a kész galuskákat.
A nokedlit a szósszal és hússal tálaljuk, majd megszórjuk a tetejét frissen reszelt parmezánnal.