Keress receptre vagy hozzávalóra

Töltött gomba spárgával és göngyölt szűzérmével

default user icon

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • gomba
  • spárga
  • szűzérme
  • padlizsán
  • cukkini
  • sárgarépa
  • gouda sajt

Elkészítés

    Elkészítés: Padlizsánt beteszem a sütőbe, mintha padlizsánkrémet készítenék. A cukkini, a karfiolt és a sárgarépát megpárolom. A padlizsán belsejét és a megpárolt zöldségeket összeturmixolom, sózom, borsozom. Ezzel töltöm meg a gombát, sajtot teszek a tetejére, és olívaolajos teflonos sütőben grillezem kb. 15 percet. A spárgát megfőzőm kb. 10 perc alatt.

    A kelkáposztaleveleket enyhén sós vízben megpárolom, lecsepegtetem, majd belegöngyölöm a sóval és borssal bedörzsölt szűzérmét. Előmelegített sütőben megsütöm.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin