Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Töltött batyuk

default user icon
Töltött batyuk

Hozzávalók

  • A tésztához:
  • 250 g finomliszt
  • fél tasak sütőpor
  • 200 g puha túró
  • 80 g porcukor
  • 1 db tojás
  • 1 db tojásfehérje
  • csipetnyi só
  • 80 ml olaj
  • tojás a süti megkenéséhez
  • A töltelékhez:
  • 250 g mascarpone
  • 50 g porcukor
  • 2 tasak vaníliás cukor
  • 1 db tojássárgája
  • 500 g barack

Elkészítés

    A felsorolt hozzávalókat dolgozzuk sima tésztává, majd 15 percig pihentessük azt.

    A töltelékhez keverjük habosra a mascarponét a kétféle cukorral és a tojássárgájával. A barackokat daraboljuk fel.

    A tésztát nyújtsuk vékony lappá, majd vágjuk fel 10x10 cm-es négyzetekre. Osszuk el rajtuk a tölteléket, a sarkaikat hajtsuk össze. A tésztabatyukat kenjük meg tojással, majd szórjuk meg barackdarabokkal.

    Előmelegített sütőben 200 fokon süssük kb. 20 percig.

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin