Keress receptre vagy hozzávalóra

Sajtos túrókrém

A sós túrókrémeket ehetjük reggelire, tízóraira, uzsonnára vagy vacsorára is. Kenhetjük kenyérre, pirítósra, pászkára, puffasztott rizsre vagy bruschettára.

Hozzávalók

  • 15 dkg félkemény sajt (edámi, gouda)
  • 1 dl tejföl
  • 10 dkg túró
  • 1 kisebb fej hagyma
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek mustár
  • 2 ek snidling
  • bors

Elkészítés

    1.

    A sajtot lereszeljük, majd összekeverjük a tejföllel és a túróval.

    2.

    Hozzáadjuk a felaprított hagymát és az összezúzott fokhagymát. Mustárral és felaprított snidlinggel ízesítjük, majd megsózzuk, megborsozzuk.

    3.

    Legalább fél órára a hűtőbe tesszük. Barnakenyér- vagy bagettszeletekre kenve kínáljuk.

Füstölt sajttal a legfinomabb!
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek