Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Rukkolával töltött göngyölt csirkemell

60 perc
bonyolult
megfizethető

Elkészítés

Elkészítés: 1.) A húst megmossuk, ha kell, picit kiklopfoljuk, majd besózzuk, és bedörzsöljük a hússzeletek mindkét oldalát grillfűszerrel.

2.) Minden hússzeletre 1-1 szelet sajtot és egy nagy csipet rukkolát teszünk, majd felgöngyöljük a húst, és egy olívával kikent jénaira tesszük. (Nem kell fogpiszkáló, nem csúsznak szét a hústekercsek.)

3.) Ha minden tekercs kész, a tetejükre kacsamell felvágottat vagy egy kis bacont tehetünk az íz kedvéért, de enélkül is finom lesz.

4.) Pici vizet öntünk a húsok alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet. Salátával, rizzsel, kenyérrel, zöldséggel tálalhatuk, minden illik hozzá.

Megjegyzés



További receptek és fotók a Morzsáló blogban! - Morzsálós Mirza

Ezek is érdekelhetnek