Elkészítés: 1.) A húst megmossuk, ha kell, picit kiklopfoljuk, majd besózzuk, és bedörzsöljük a hússzeletek mindkét oldalát grillfűszerrel.
2.) Minden hússzeletre 1-1 szelet sajtot és egy nagy csipet rukkolát teszünk, majd felgöngyöljük a húst, és egy olívával kikent jénaira tesszük. (Nem kell fogpiszkáló, nem csúsznak szét a hústekercsek.)
3.) Ha minden tekercs kész, a tetejükre kacsamell felvágottat vagy egy kis bacont tehetünk az íz kedvéért, de enélkül is finom lesz.
4.) Pici vizet öntünk a húsok alá, és 200 fokon pirosra sütjük az egészet. Salátával, rizzsel, kenyérrel, zöldséggel tálalhatuk, minden illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre