Elkészítés: A csirkemellfiléket felszeleteljük és kiklopfoljuk. Sóval, borssal fűszerezzük, és bekenjük mustárral. Forró olajban mindkét oldalukat fehéredésig sütjük.
Ezután beletesszük egy tűzálló edénybe, és elkészítjük a sajtos-kukoricás ragut.
A jól lecsepegtetett kukoricaszemeket tálba tesszük, majd hozzáadjuk az apróra vágott lilahagymát, a paprikát, az aprított bazsalikomot és a kis kockákra darabolt füstölt sajtot. Az egészet jól összekeverjük, a hússzeletekre halmozzuk, és 180 fokon kb. 1 óra alatt pirosra sütjük, kezdetben fólia alatt, majd nélküle.
Burgonyapürével tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre