Ropogós csirkecomb vele sült krumplival és zöldségekkel

Hozzávalók

  • 70 dkg csirkecomb
  • 50 dkg burgonya
  • 2 db sárgarépa
  • 1 db vöröshagyma
  • 1 db leveskocka
  • petrezselyemzöld
  • bors
  • olaj

Elkészítés

    1. A hagymát apróra vágjuk és egy kiolajozott, hőálló edénybe tesszük. A burgonyát és a répát is meghámozzuk, majd feldaraboljuk és mellé tesszük, megsózzuk, megborsozzuk. A húst megmossuk, szárazra töröljük, majd fűszerezzük sóval és borssal, és a zöldségek tetejére fektetjük. Végül öntünk rá egy kevés olajat.
    2. Egy deci vízben feloldjuk a leveskockát és ráöntjük a húsra és a zöldségekre. Letakarjuk alufóliával, és 180 fokos sütőben, 30 percen át sütjük.
    3. Ezután fólia nélkül további 15 percen át sütjük, hogy a hús megpiruljon. Mikor elkészült, megszórjuk a petrezselyemzölddel.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hasonló Receptek

Magazin