Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Padlizsánkrém II.

MME MME
3 3/5
60 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A padlizsánt megsütöd, hideg víz alá tartva leszeded a héját, félreteszed, hogy lecsepegjen a víz róla. A két tojássárgából az olajjal majonézet készítesz. A padlizsánt ezután egy késsel nagyon apróra összevágod, majd a majonézhez kevered. Hozzáreszeled a hagymát és a fokhagymát, sózod, borsozod ízlés szerint. Jó habosra kikavarod, és kész is van. A legfinomabb pirított kenyérre kenve. Bármilyen salátával kiváló.

Megjegyzés

Kitűnő vendégváró. Eddig mindenki szerette, sőt annyit nem tudok készíteni, hogy mind el ne fogyjon. - MME

Ezek is érdekelhetnek