Elkészítés: A lisztet, a vajat, a vaníliás cukrot és 3 tojás sárgáját összegyúrunk, fóliába csomagoljuk, és fél óráig pihentetjük a hűtőben.
Kinyújtjuk késfokvastagságúra, és pogácsa szaggatóval vagy pálinkáspohárral kiszaggatjuk. A kis korongokat kivajazott vagy sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Kemény habbá verjük a 3 tojás megmaradt fehérjét 20 dkg porcukorral és 1 kávéskanál ecettel, kiskanállal vagy habnyomó zsákkal halmokat teszünk a tésztakorongok tetejére.
Előmelegített sütőben világosra sütjük. Amikor kihűlt kettesével összeragasztunk lekvárral.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre