A hátszínszeleteket borssal bedörzsöljük, mustárral bekenjük és tálba fektetjük. Leöntjük az olajjal, lefedjük és 1-2 napra hűtőszekrénybe állítjuk. A megtisztított gombát felszeleteljük, sós-ecetes vízben 2 percig főzzük. Leszűrjük, frissen vágott metélőhagymával és tárkonnyal fűszerezett majonézzel összekeverjük (ha túl sűrű lenne, joghurttal, tejföllel higíthatjuk). A hússzeleteket a pácból kivesszük, serpnyőben, külön olaj hozzáadása nélkül mindkét oldalon megsütjük. A tányéron sózzuk. A húst a tárkonyos gombasalátával tálaljuk. Héjában sült burgonya illik hozzá.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre