Málnakrémleves

default user icon
2 5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 50 dkg málna
  • 4 evőkanál kristálycukor
  • 2 dl főzőtejszín
  • 1 csomag vaníliás pudingpor (hidegen keverhető)
  • 3 + 2 dl tej

Elkészítés

    Elkészítés: A pudingot a csomagoláson jelzett módon elkészítem. A tejszínben a cukrot habverővel elkeverem. A málnát felöntöm annyi tejjel, amennyi ellepi (kb. 2 dl), és krumplitörő segítségével pépesítem. Mikor kész ez a 3 fő alkotórész, egy nagy tálban összekeverem habverővel, és lehűtve, málnaszemekkel és tejszínhabbal tálalom.

Megjegyzés

Nagyon egyszerű, a málnákat nem kell átpasszírozni, mert ha alaposan át van törve, akkor a magok nem zavaróak.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Ősz Aletta 6 évvel ezelőtt
Én is megcsináltam, nagyon finom lett, jól esik a nagy hőségben! Egyébként én is botmixereztem, mert nem találtam a krumplinyomómat... :-)
sütike76 6 évvel ezelőtt
Elkészítettem, szerintem egy nagyon fincsi hűs desszert. Én botmixerrel pürésítettem a málnát. Köszi a receptet.

Hasonló Receptek

Magazin