Elkészítés: Kevés megolvasztott vajon a megsózott, borsozott lazacszeleteket hirtelen kisütjük, tálra szedjük.
A visszamaradt vajban megpároljuk a finomra metélt mogyoróhagymát. Mielőtt megpirulna, hozzáadjuk a megtisztított, felaprított gombát. Néhány másodpercig együtt sütjük, majd beleöntjük a paradicsomszószt, megszórjuk a finomra metélt petrezselyemmel, sóval, borssal ízesítjük. Rövid ideig főzzük, majd hozzáöntjük a tejszínt, ami kicsit besűríti a mártást.
Az öntetet ráöntjük a lazacszeletekre. Rögtön, még forrón tálaljuk petrezselymes burgonyával.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre