Elkészítés: A tésztához a kakaót, a mézet, a 2 tojást és a porcukrot összekeverjük, és gőz fölött sűrűre
főzzük. Hozzáadjuk a lisztet, összedolgozzuk, majd 3 lapot sütünk belőle tepsi hátán.
A krémhez a puncs- és vanília ízű pudingport 3-3 dl tejben külön-külön megfőzzük. A vajat porcukorral kikeverjük, felét a vaníliás, másik felét a puncsos pudinghoz keverjük.
Kihűlés után a pudingos krémekkel megtöltjük a lapokat.
A tetejére a mázat úgy készítjük, hogy a 2 tojás sárgáját kikeverünk 10 dkg porcukorral, és a tészta tetejére kenjük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre